Img 08

Over de Nationale Financieringswijzer

De Nationale Financieringswijzer is een online wegwijzer voor ondernemers die zich oriënteren op het aanvragen van financiering voor hun onderneming.

Deze website is opgezet in samenwerking met verschillende partijen om objectieve informatie te geven over de verschillende financieringsmogelijkheden.

De gratis Financieringswijzer geeft na het invullen van enkele vragen antwoord op de vraag welke manieren van financieren en het beste bij jouw situatie passen. En het wijst je de weg als je daar meer over wilt weten.

Verder helpen we je met de voorbereiding op je financieringsaanvraag door informatie te geven over het opstellen van een goed ondernemingsplan.

De Nationale Financieringswijzer is 100% onafhankelijk. Je gegevens worden nooit doorgegeven aan derden, zoals commerciële partijen. Wij respecteren je privacy. 

Voor het aanvragen van financiering of persoonlijk advies verwijzen wij je door naar de partij die hiervoor het meest geschikt is. Hieronder vind je het overzicht van de financieringspartners en verschillende brancheorganisaties. Ook kun je voor advies en vragen terecht bij de KvK Financieringsdesk op 0800-1014 (op werkdagen van 8.30-17.00 uur) of via financiering@kvk.nl

tips

Branchepartners

Ben je op zoek naar meer informatie over de branche waarin je onderneemt of gaat ondernemen? In dat geval kunnen onze branchepartners je verder helpen.

De Nationale Financieringswijzer is een initiatief van:

Thumb small eli
Thumb logo rvo
Thumb kvk logo
Thumb vno ncw
Thumb mkb alg color
Thumb nvb logo

Financieringspartners

Voor meer informatie over de verschillende financieringsvormen, kun je terecht bij onze financieringspartners. Zij helpen je verder in je oriëntatie.